NUTRITION LAB

Instytut Nutrition Lab to pracownia zdrowia. Miejsce dla osób, firm i instytucji, które szukają motywacji oraz wiarygodnej i inspirującej wiedzy z zakresu zdrowego stylu życia, dla tych którzy chcą nie tylko wyjść naprzeciw oczekiwaniom współczesnego konsumenta, ale przede wszystkim mają poczucie misji dbania o jego zdrowie i dobre samopoczucie. Analiza trendów żywieniowych, monitorowanie postępów naukowych w dziedzinie żywienia i zdrowia to główne i niezbędne działania do podjęcia kluczowych decyzji biznesowych.

Nutrition Lab specjalizuje się w merytorycznym wsparciu biznesu z branży FMCG na wielu obszarach ich działalności. Zaczynając od oceny konceptów nowych produktów, poprzez rekomendacje komunikacyjne (np. opakowania produktów, notki prasowe), aż po udział w pracach zespołów AG i I&R.

Nutrition Lab to profesjonalne szkolenia wewnętrzne dla pracowników (CSR), Klientów i dostawców. W formie prezentacji, warsztatów i prelekcji uczymy o profilaktyce zdrowia poprzez popularyzowanie poprawnych nawyków zdrowego odżywiania.

Zachęcamy do współpracy wszystkie osoby i wszystkie firmy, które poszukują wiarygodnego eksperta w dziedzinie żywienia zarówno w tematach konsultacyjnych, jak i wizerunkowych.

Agnieszka Piskała

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW oraz podyplomowych studiów pedagogicznych. Należy do wąskiego grona diet coach’ów certyfikowanych w Polsce przez Instytut Psychoimmunologii Wojciecha Eichelbergera. Właścicielka Instytutu NUTRITION LAB, którego celem jest budowa świadomości prawidłowego odżywiania wśród Polaków. Propagatorka nutridietetyki. Prelegent najważniejszych konferencji poświęconych żywieniu i zdrowiu człowieka. Autorka wielu artykułów nt. żywienia, ekspert w porannych programach telewizyjnych i radiowych. Współautorka książek „Mama i tata to my” i „Chrzań te diety”,  w których obala dobrze znane i powszechne mity żywieniowe.

Agnieszka Piskała przez 13 lat zdobywała doświadczenie w największym, międzynarodowym koncernie spożywczym - w firmie Nestle. Pracowała na stanowiskach specjalisty w Serwisie Konsumenta, gdzie – jako ekspert – udzielała m.in. porad dietetycznych. Następnie współtworzyła komunikację żywieniową dla produktów firmy oraz prowadziła szkolenia w zakresie zdrowego żywienia. Liderka I, II i III edycji projektu żywieniowego skierowanego do studentów dietetyki w całej Polsce, realizowanego w ramach międzynarodowej strategii Nutrition, Health&Wellness.